zaterdag 18 januari 2014

Noriko's soap Lush, AANBIEDING!! 50%

Gisteren heb ik een een bezoekje gedaan bij LUSH, er waren wat artikelen afgeprijsd waaronder dit zeepje. Ik koop nooit wat bij Lush omdat het echt boven mijn budget is, maar ik vind de producten zo enorm lekker ruiken dus vond het geweldig dat er een klein beetje sale was. Eigenlijk was er in de sale alsnog niet veel keuze, alles was nog steeds enorm duur, maar ik moest iets mee nemen, deze zeep

Een nieuw begin

Het gaat in het nieuwe jaar beter met mijn blog,
ik heb nu wat vaste bezoekers en ik upload regelmatig wat op mijn site. Natuurlijk is het jaar jong maar ik zet me echt met een volle 100% in, vandaar het nieuwe uiterlijk van mijn site.
Sinds ik studeer kijk ik heel anders tegen het leven aan. Ik studeer een vak die alles met de natuur te maken heeft, namelijk Biologie.
Omdat ik vaak inspiratie bij mijn biologie vandaan haal en daar ook over wil schrijven heb ik mijn lay-out aangepast.
Persoonlijk vind ik dat beauty niet alleen over make-up gaat maar ook over lekker in je vel zitten een goed persoon zijn.

vrijdag 17 januari 2014

Dr. Fish amsterdam review

Laatst ben ik naar Dr.Fish Amsterdam gegaan en heb hier een Dr. Fish behandeling genomen. In totaal heb ik twee keer deze behandeling genomen, op verschillende dagen.
Voor de lezers die niet weten wat Dr. Fish is, bij Dr. Fish kan je met je handen en je voeten in een badje gaan waar speciale visjes in zitten. Deze visjes zuigen de dode huidcellen van je handen en voeten zonder je pijn te doen, ze hebben namelijk geen tanden en ze eten alleen de dode huidcellen.

woensdag 15 januari 2014

Gliss Kur Hair repair, Ultimate repair direct care mousse

Hallo,
Ik heb vorige week de Gliss Kur hair repair  direct care mousse gekocht en heb hem een week lang gebruikt. Zoals jullie weten wil ik mijn haar laten groeien en daarom gebruik ik graag veel verzorgende haar producten. Zoals de naam van het product zegt, dit is een verzorgende haar mousse.

zondag 12 januari 2014

Dr. van der hoog Raspberry masker

Vandaag heb ik het dr. van der hoog refreshing raspberry masker gebruikt.
Het masker ruikt ten eerste echt heel erg lekker!